tirsdag den 16. december 2014

Kykkelikyyyy







Her er han så: "Mr. good looking".
Med lidt genbrug i det ene hjørne. 100x100cm, akryl på kanvas. Med mange tak til min søde FB-veninde Mitzie, for tilladelse til brug, af et af hendes flotte fotos.

mandag den 15. december 2014

Bananvafler

Jeg havde et par bananer der var blevet lidt lovlig overmodne. Så efter lidt research, ville jeg lige prøve at lave vafler, med banan som ingrediens. Jeg synes de blev gode. Men jeg glemte at tage et billede. Men de ser jo ud som alle andre vafler. Dog har de en tendens til at blive bløde.

Bananvafler:
2 modne bananer
3 æg
1 lille dåse kokosmælk (165ml)
50g havregryn
1-1½ spsk. sukker
1tsk. vanillesukker
70 g.hvedemel
½tsk. salt
1-2 spsk. flydende margarine

Mos eller blend bananerne og tilsæt øvrige ingredienser og blend igen.
bag vafler (ca.6 stk)
Smager godt med ens eget yndlings tilbehør, og vil muligvis også kunne bages, - til lækre pandekager.

Bon appetit........

mandag den 24. november 2014

November roser


Er det ikke utroligt, - at man kan plukke sådan en skønhed ude i haven, den 23 november?
Ok , - indrømmet, den vokser godt nok op af muren , men der har været nattefrost her hvor vi bor.

mandag den 17. november 2014

Novembers sidste blomster



Selvom de ser lidt slatne ud idag, - blomsterne, er det da utroligt, - at plukke en buket blomster  her midt i November. :-)  Der var også lige 3 gule hindbær. Hvad skal jeg dog stille op med al den frugt, - jeg kunne selvfølgelig lave en teske marmelade.  :-)

lørdag den 18. oktober 2014

Lemons................

"When life gives you lemons,  -  make lemonade"...............
160x100cm akryl på kanvas.

søndag den 14. september 2014

Det hele er gået i fisk for mig.................





Jeg er begyndt på et billede med to pincetfisk, (tror jeg nok de hedder). De skulle gerne blive gule. Så fortsættelse følger.  

fredag den 8. august 2014

Appelsinmarmelade

Jeg lavede lige et par glas appelsinmarmelade i går. Det blev faktisk meget godt, når jeg skal sige det selv. Jeg havde 3 øko-appelsiner til overs i køleskabet, fordi jeg bagte en chokoladekage med appelsinskal (mums  i øvrigt) i sidste uge. Jeg har før lavet appelsinmarmelade men jeg synes at den havde tendens til at blive lidt bitter, da jeg altid har kommet hele appelsinen i. Ja, jeg ved godt at det er det hvide i frugten der gør den bitter. Derfor prøvede jeg også med en ny fremgangmåde denne gang:
Jeg rev skallen på de 3 appelsiner, kom det i en gryde, sammen med saften som jeg pressede af dem. Derefter spædede jeg op, med færdig købt appelsinjuice (ialt 1liter). Så kogte jeg det op tilsatte et brev Gul Melatin, og derefter 750 gram sukker. Kogte igennem i 1 minut. Viola, (som min gamle regnelærer sagde) 2 glag fin gul, gul marmelade. Nemmere kan det ikke være. Det kan godt være, at det økonomisk ikke kan betale sig, men selvgjort er nu engang velgjort.

tirsdag den 5. august 2014

Sidste nyt

Jeg er meget stolt over at Heidi Rosenfeldt, skribent på MyArtSpace, har skrevet en meget fin artikel om mig og min kunst. Du kan læse den her  www.myartspace.dk/www/Articles/showArticles.asp?id=301
 Heidi er selv kunstner og blogger. Se hendes inspirerende blog her hvor hun blogger om kunst, have og andre ting. www.heidirosenfeldts.blogspot.dk/

fredag den 1. august 2014

Der kom en sommerfugl forbi.....














Primo august. Måske nok lidt de samme blomster, igen. Men jeg synes bare at de små "jomfruskørt" er helt forrygende. Man kan også se at sommeren er "over toppen" - dvs at æblerne begynder at modne.

tirsdag den 29. juli 2014

Jomfruskørt





Jomfruskørt i flere forskellige farver, - Desværre har jeg haft besøg af et eller andet, der har lagt æg og dermed også larver. De elsker åbenbart også  de søde små blomster, omend på en anden måde. Suk.....

torsdag den 17. juli 2014

Lige et par billeder fra haven

 Lige et par "snapshots" fra fra haven for 5 min. siden:
(jeg undskylder at nogle af billederne er lidt uskarpe)
 Jomfruskørt
 Ananas æbler
 Hindbær (så klart!!!!)
 Klematis
 Valnød
 Valnøddetræet er ved at blive stort
Hortensia med snegl 

 Klosterkrone
 Chokoladeblomst
 Mit lille forsøg: et gulerodsbed, som trænger til at blive tyndet ud, hvis der skal blive noget ud af det.