onsdag den 20. august 2014

Lidt mere...men stadig lang vej igen................................................



fredag den 8. august 2014

Appelsinmarmelade

Jeg lavede lige et par glas appelsinmarmelade i går. Det blev faktisk meget godt, når jeg skal sige det selv. Jeg havde 3 øko-appelsiner til overs i køleskabet, fordi jeg bagte en chokoladekage med appelsinskal (mums  i øvrigt) i sidste uge. Jeg har før lavet appelsinmarmelade men jeg synes at den havde tendens til at blive lidt bitter, da jeg altid har kommet hele appelsinen i. Ja, jeg ved godt at det er det hvide i frugten der gør den bitter. Derfor prøvede jeg også med en ny fremgangmåde denne gang:
Jeg rev skallen på de 3 appelsiner, kom det i en gryde, sammen med saften som jeg pressede af dem. Derefter spædede jeg op, med færdig købt appelsinjuice (ialt 1liter). Så kogte jeg det op tilsatte et brev Gul Melatin, og derefter 750 gram sukker. Kogte igennem i 1 minut. Viola, (som min gamle regnelærer sagde) 2 glag fin gul, gul marmelade. Nemmere kan det ikke være. Det kan godt være, at det økonomisk ikke kan betale sig, men selvgjort er nu engang velgjort.

tirsdag den 5. august 2014

Sidste nyt

Jeg er meget stolt over at Heidi Rosenfeldt, skribent på MyArtSpace, har skrevet en meget fin artikel om mig og min kunst. Du kan læse den her  www.myartspace.dk/www/Articles/showArticles.asp?id=301
 Heidi er selv kunstner og blogger. Se hendes inspirerende blog her hvor hun blogger om kunst, have og andre ting. www.heidirosenfeldts.blogspot.dk/

fredag den 1. august 2014

Der kom en sommerfugl forbi.....














Primo august. Måske nok lidt de samme blomster, igen. Men jeg synes bare at de små "jomfruskørt" er helt forrygende. Man kan også se at sommeren er "over toppen" - dvs at æblerne begynder at modne.